Keverd össze a hozzávalókat, majd a tésztát hagyd pihenni 20-30 percig. Kevés olajon süsd ki a palacsintákat.
A tejfölt keverd el a cukorral és a vaníliás cukorral. Dolgozd hozzá az áttört túrót, a citromhéjat és a pudingport. Keverd bele a gyümölcsöt, melyből bármilyet használhatsz, de vigyázz arra, hogy ne áztassák el a krémet.
A tejszínt forrald össze a cukorral, majd keverd bele a többi hozzávalót, és további három percig forrald.
A csokoládészószhoz vízgőz felett olvaszd meg a csokoládét a tejjel együtt. Levéve a gőzről habverővel keverd bele a tojássárgákat, majd a többi hozzávalót. Tedd vissza a gőzre, és néhány perc alatt főzd össze.
A Gundel-palacsintát általában legyező alakra hajtva tálalják, nyakon öntve a csokoládészósszal.
Egy serpenyőbe csurgasd bele a mézet, majd add hozzá a cukrot, és forrald 3-4 percig. Facsard hozzá a lime levét, és forrald tovább. Add hozzá a negyedekbe vágott epret, és nagy lángon főzd pár percig, folyamatos kevergetés mellett. Öntsd hozzá a Limoncellót, és még két percig hagyd a tűzön.
A sütőtök húsát kockázd fel, és zsiradék nélkül futtasd meg egy serpenyőben. A narancslevet forrald fel a mézzel és a gyömbérrel. Kevergetve főzd szirupossá. A sült tököt turmixold le pár evőkanál sziruppal. Ezt töltsd a palacsintákba, és a maradék sziruppal locsold meg.