Ildikó finomságai

Sütik és más finomságok

Francia fehérkenyér



max. 860 g késztermék

max. 1280 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz 

375 ml

550 ml

1 TK

1 ½ TK

Növényolaj

1 EK

1 1/2 EK

405-ös liszt

525 g

700 g

Üvegbúzaliszt

75 g

100 g

Cukor

1 TK

1 1/2 TK

Szárított élesztő

3/4 csomag

1 csomag

Program

GYORS

GYORS



Mákos kenyér



max.850 g késztermék

max. 1380 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz 

375 ml

570 ml

550-es búzaliszt

500 g

670 g

Kukoricagríz

75 g

130 g

Cukor

1 TK

1 1/2 TK

1 TK

1 1/2 TK

Mák egészben vagy őrölve

50 g

75 g

Vaj

15 g

20 g

Szerecsendió, reszelt

1 csipet

2 csipet

Parmezán sajt, reszelt

1 EK

1 1/2 EK

Szárított élesztő

3/4 csomag

1 csomag

Program

GYORS

GYORS

TIPP: Az utolsó kelesztés előtt rövid időre nyissa ki a készülék fedelét, a tésztát kenje be egy kis vízzel és szórja meg mákkal, amelyet kézzel kissé benyomogat. 

Parasztkenyér



max.770 g késztermék

max. 1050 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz 

350 ml

450 ml

Rozsliszt

170 g

220 g

Teljes búzaliszt

170 g

220 g

Tönkölybúzaliszt

170 g

220 g

Répaszirup

1 TK

1 1/2 TK

Szegfűbors

1/4 TK

1/2 TK

Koriander

1/4 TK

1/2 TK

Szerecsendió, reszelt

1 csipet

2 csipet

1 TK

1 1/2 TK

Szárított kovász

1/2 csomag

3/4 csomag

Szárított élesztő

3/4 csomag

1 csomag

Program

NORMÁL

NORMÁL

TIPP: A fűszereket egészben vagy finomra őrölve használhatja. A legutolsó kelesztés előtt nyissa ki a készülék fedelét, a tésztát kenje meg egy kevés vízzel és szórjon rá zabpelyhet vagy kölest! Kézzel kicsit nyomkodja rá!


Rozskenyér



max.780 g késztermék

max. 1050 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz 

350 ml

450 ml

Szárított kovász*

1/2 csomag

3/4 csomag

1 TK

1 ½ TK

Cukor

1/2 TK

3/4 TK

Rozsmaláta

10 g

15 g

Rozsliszt

300 g

400 g

1050-es liszt

200 g

260 g

Élesztő

1 csomag

1 1/2 csomag

Program

KORPAKENYÉR

KORPAKENYÉR

* A szárított kovász egy koncentrátum, melyet 15 g-os csomagokban forgalmaznak.


Hagymás kenyér



max.860 g késztermék

max. 1180 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz 

350 ml

500 ml

1 TK

1 ½ TK

Cukor

1 TK

1 TK

Sülthagyma

50 g

75 g

1050-es liszt

540 g

760 g

Szárított élesztő

3/4 csomag

1 csomag

Program

GYORS

GYORS



Kovászkenyér



max.740 g késztermék

max. 1050 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Szárított kovász*

1/2 csomag

3/4 csomag

Víz

350 ml

450 ml

Kenyérfűszer

1/2 TK

3/4 TK

1 TK

1 1/2 TK

Rozsliszt

250 g

340 g

1050-es liszt

250 g

340 g

Szárított élesztő

1 csomag

1 1/2 csomag

Program

NORMÁL

NORMÁL

* A szárított kovász egy koncentrátum, melyet 15 g-os csomagokban forgalmaznak.


Búzakorpakenyér



max.900 g késztermék

max. 1350 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz 

350 ml

550 ml

Margarin vagy vaj

25 g

30 g

1 TK

1 1/2 TK

Méz

1 TK

1 1/2 TK

Ecet

3/4 EK

1 EK

Teljes búzaliszt

500 g

700 g

Búzakorpakenyér

75 g

100 g

Szárított élesztő

1 csomag

1 1/2 csomag

Program

KORPAKENYÉR

KORPAKENYÉR


Burgonyás kenyér



max.1000 g késztermék

max. 1400 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz vagy tej

300 ml

400 ml

Margarin vagy vaj

25 g

30 g

Tojás

1

1

Szétnyomott, főtt burgonya

150 g

200 g

1 TK

1 1/2 TK

1050-es liszt

630 g

780 g

Szárított élesztő

1 csomag

1 1/2 csomag

Program

GYORS

GYORS





Korpakenyér



max.860 g késztermék

max. 1110 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz 

350 ml

500 ml

Margarin vagy vaj

25 g

35 g

1 TK

1 ½ TK

Cukor

1 TK

1 ½ TK

1050-es liszt

270 g

380 g

Teljes búzaliszt

270 g

380 g

Szárított élesztő

3/4 csomag

1 csomag

Program

NORMÁL

NORMÁL





Mazsolás-diós kenyér



max. 750 g késztermék

max. 1000 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz vagy tej

350 ml

450 ml

Margarin vagy vaj

1 ½ EK

3 EK

2 TK

1 ½ TK

Cukor

2 EK

3 EK

Liszt BL 55

540 g

800 g

Friss élesztő

20 g

30 g

Mazsola

100 g

100 g

Apróra vágott dió

3 EK

4 EK

Program

NORMÁL

NORMÁL

Megjegyzés: A mazsolát és a diót a csipogó hang, vagy az első dagasztás lefutása után adja hozzá!

Klasszikus fehér kenyér



max. 750 g késztermék

max. 1000 g késztermék


HOZZÁVALÓK

I-es fokozat

II-es fokozat

Víz vagy tej

300 ml

450 ml

Margarin vagy vaj

1 ½ EK

2 EK

1 TK

1 ½ TK

Cukor

1 EK

2 EK

Liszt BL 55

540 g

800 g

Friss élesztő

20 g

20 g

Program

NORMÁL

NORMÁL









Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 17
Heti: 8
Havi: 70
Össz.: 159 120

Látogatottság növelés
Oldal: Kenyérsütőgéphez receptek2
Ildikó finomságai - © 2008 - 2024 - ildifincsi.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »